Snelle en discrete aanpak voor woningontruimingen door heel Nederland

Bel 06 14 33 77 48Vraag een offerte aan

Alle woningontruimingen binnen een dag uitgevoerd met de ontruimingsbrigade

Je wilt een snelle en discrete aanpak voor het ontruimen van de woning. Net als jij snappen wij dat maar al te goed. Door ervaring en een vooraf gecommuniceerde werkwijze kunnen wij binnen een dag een woning ontruimen. Een flexibele brigade van opgeleide professionals gaat systematisch te werk om de woningontruiming zo snel mogelijk te realiseren. Netjes en zorgvuldig te werk gaan staan bij de ontruimingsbrigade hoog in het vaandel. Spullen en persoonlijke bezittingen worden met alle fatsoen opgeruimd en afgevoerd in dozen.

Met de grootste zorg scheiden wij bruikbare materialen van afval en recyclen wij dit in onze duurzame en circulair ingerichte workflow. Afval en materialen worden door ons afgevoerd. Je hebt hier zelf dus geen omkijken naar. Daarnaast worden al onze projecten bezemschoon opgeleverd.

 

Hiervoor kies je de ontruimingsbrigade

  • Snelle en discrete aanpak
  • Binnen één dag al bezemschoon
  • Professionele medewerkers
  • Flexibel en servicegericht
  • Duurzaam en circulair
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Bedrijfsontruiming

Snel en flexibel je kantoor, bedrijfshal, winkel- en horecapand of andere ruimtes ontruimen met de professionals van de ontruimigsbrigade.

Woningontruiming

Snelle en discrete aanpak voor het ontruimen van woningen door heel Nederland. Uitgevoerd door de professionals van de ontruimingsbrigade.

Spoedontruiming

Professioneel en snel ontruimen van woningen, bedrijfspanden en hennepplantages met de spoedservice van de ontruimingsbrigade.

Contact

In onze samenwerking zijn bereikbaarheid, goed contact en regelmatige terugkoppelingen de belangrijkste uitgangspunten. Vragen? Bel voor advies.

Chat openen
Stel je vraag
Hallo,
Kunnen wij je ergens mee helpen?